Ciuperci

Basoan este o firmă care îşi are sediul în localităţile Cluj Napoca (România) şi Vitoria (Spania) din anul 1998, având ca şi obiect de activitate comercializarea de ciuperci şi fructe de pădure, proaspete şi congelate.

Vindem diferite tipuri de ciuperci şi fructe, dar principalul nostru comerţ este cel cu hribi (Boletus edulis).

 

Pentru clienţi

 

Ne dedicăm în principal vânzării en-gros pe pieţe mai mari, către firme care se ocupă cu alimentaţia, comercianţi, distribuitori, firme de fabricare, de conserve şi catering.

 

Vă garantăm o securitate alimentară totală, societatea punând în mişcare cu succes programul HACCP cerut de autorităţile sanitare şi regulamentele europene în vigoare, fiind garantată provenienţa produsului.

 

Cu toate că există o concurenţă puternică, noi ocupăm o porţiune semnificativă din piaţa existentă. Prezenţa noastră şi investiţia directă în diferite puncte din teritoriul european şi faptul că suntem producători principali (de la cumpărare din punctul de colectare de pe câmp la procesarea rapidă şi punerea pe piaţă) sunt principalele noastre active.

Credem că putem să vă fim un partener foarte competitiv cu un excelent raport calitate/preţ.

 

Produse proaspete

Acoperim o gamă amplă de ciuperci proaspete, desigur condiţionate de disponibilitatea lor naturală.

Ne centrăm în funcţie de perioada din an pe diferite specii cum ar fi gălbiori (Cantharellus cibarius), trompeta neagră (Cratarellus cornucopioides), buretele domnesc (Amanita caesarea), flocoşel (Hydnum repandum), ciuculetele de plop, Cantharellus tubaeformis, buretele de spin sau buretele de mai (Calocybe gambosa) şi Cantharellus lutescens. De asemenea oferim trufa de toamnă (Tuber uncinatum) şi trufa neagră (Tuber melanosporum). Totuşi cel mai mare volum al nostru se centrează pe hribi (Boletus edulis).

 

Acceptăm comenzi minime de 30 de lăzi, aproape 100 kg.

Putem să trimitem marfă pe orice piaţă sau distribuitor din Europa Occidentală cu o suficientă rapiditate pentru a se garanta prospeţimea. În general, în timp de 24-48 de ore de la primirea ordinului de plată, fie cu vehiculele noastre proprii fie prin firme de transport cu frig.

 

Produse Congelate

Comercializăm diferite tipuri de ciuperci congelate (Cantharellus cibarius, Tuber sp., Amanita caesarea, Verpa bohemica…), dar principalul nostru produs este din nou hribul (Boletus edulis). Îl prezentăm întreg, în lamele sau în bucăţi cu calităţile sale corespunzătoare.

De asemenea, vindem fructe roşii de pădure din România, mai concret afine albastre, afine roşii, zmeură, coacăze şi căpşuni, în mod individual sau în amestec.

Produsul poate fi ambalat la 300 gr., 1 kg sau în sac de 10 kg în funcţie de preferinţele clientului.

 

Toate produsele congelate sunt supuse unui detector de metale.

 

Produse uscate sau deshidratate

Cele două tipuri de ciuperci deshidratate pe care le comercializăm sunt hribii (Boletus edulis), în lamele sau praf şi trompeta neagră (Craterellus cornucopioides).

 

Pentru furnizori

Având în vedere volumul nostru de vânzare, am putea să fim nevoiţi să cumpărăm ciuperci sau fructe de pădure de la alte firme, astfel suntem deschişi către orice ofertă de la firme mici din România sau din afara acesteia. Dacă Dv., sunteţi colector pentru oricare din ciupercile sau fructele pe care le-am descris, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

Serviciu de ambalare

 

Oferim serviciile noastre de ambalare pentru orice firmă română sau străină. Dispunem de instalaţii moderne şi utilaje în acest sens, cu o capacitate de ambalare de 30 de pungi pe minut pentru o mare varietate de produse.

Telefon de contact România: 0040 740 989 450